3-4 Personers Telt

3-4 personers telt i skov

Få svar på hvor du må slå telt op i den danske natur og bliv meget klogere på 3-4 personers telte med denne artikel, der guider dig gennem junglen af telte og giver dig den nødvendige viden for dit valg af et 3-4 mands telt.

Friluftsmagasinet har i samarbejde med friluftsekspert Simone Jensen lavet en test af 3-4 personers telte. Se de 5 testvindere herunder og/eller læs ekspertens købsråd længere nede i artiklen.

3-4 Personers Telt Test: Top 5 Bedste

Produktvalg baseres på analyse og research, men artiklen indeholder kun produkter fra vores kommercielle partnere, hvilket gør den til en annonce. Læs her for at forstå, hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker vores produktvalg. Vores artikler bygger som udgangspunkt på eksterne tests og anmeldelser fremfor vores egne.

1. Robens Voyager 3EX

Bedste allround 3-4 personers telt

Pris: 2.771 DKK

Vinderen i kategorien “bedste allround 3-4 personers telt” er Robens Voyager 3EX. Her får du et telt passende til tre voksne personer, der med en moderat vægt og en nem brugervenlighed, der yderligere rummer gennemtænkte detaljer, er nemt at have med på turen i det fri.

Annonce

2. Trespass Caterthun 4

Bedste billige 3-4 personers telt

Pris: 1.399 DKK

Caterthun 4-personers tunnel telt er et prisvenligt alternativ for dem, der søger balance mellem komfort og økonomi. Teltet skiller sig ud med sin imponerende plads og anvendelighed, der egner sig godt til familieudflugter eller gruppecamping. Med et vandsøjletryk på 3000 mm og brandsikre materialer tilbyder dette telt aftagelig jordbund og gode ventilationsmuligheder. Fiberglasstængerne sikrer en let men stabil konstruktion. Det omsluttende ydertelt og soveområde fremstår som robust og præsenterer gode rummæssige kvaliteter for et telt i denne prisklasse.

Annonce

3. MSR Tindheim 3

Bedste premium 3-4 personers telt

Pris: 4.799 DKK

MSR Tindheim 3 er en topklasse model inden for 3-4 personers telte, der som bedste premium telt lever op til selv de mest krævende outdoor aktiviteter. Teltets letvægtsdesign og robuste konstruktion står imod både voldsom vind og kraftig regn, hvilket gør det særdeles velegnet til skandinavisk vejr. Med detaljer som god ventilation og praktisk pladsfordeling er det skabt til komfort på farten. Det fremstår som en fortrinlig investering for den eventyrlystne familie eller gruppe, der vægter kvalitet og pålidelighed.

Annonce

4. MSR FreeLite™ 3 Ultralight

Bedste letvægts 3-4 personers telt

Pris: 4.534 DKK

MSR FreeLite 3 Ultralight-teltet har imponeret os med sin unikke kombination af letvægt og rummelighed, hvilket gør det til det ultimative valg for trekkingentusiaster, der ikke vil gå på kompromis med komfort på bekostning af ekstra vægt. Vejende blot 1,36 kg og let at sætte op, giver dette telt plads til tre personer uden at fylde meget i rygsækken. Det holdbare materiale og de vandtætte egenskaber holder dig tør, selv under våde forhold. Designet med tanke på minimalisme og funktionalitet, har FreeLite 3 også vundet vores hjerter med sin stil og kvalitetskonstruktion, som gør det til det bedste letvægtstelt i 3-4 personers kategorien.

Annonce

5. Robens Lodge 3 Tent

Bedste vandtætte 3-4 personers telt

Pris: 2.478 DKK

Lodge 3 Tent fremstår som det ypperlige valg for den kvalitetsbevidste friluftsentusiast. Denne prisvindende teltmodel, som skiller sig ud ved sin uovertrufne vandtæthed, er et robust led i udstyrspakken for tre til fire personer. Med et vandsøjletryk på hele 5000 mm og forseglet med tapede sømme, står det imponerende mod selv det mest udfordrende vejr. Opsætningen er intuitiv, og teltdugen i åndbart materiale bidrager til et behageligt klima indenfor. Med en overkommelig vægt på 3,5 kg giver Lodge 3 Tent en god balance mellem funktionalitet og transportabilitet.

Annonce

Indholdsfortegnelse

Guide til 3-4 personers telte

Hvad er et 3-4 personers telt?

Et telt skal tilføre ly til din overnatning i det fri, under de forhold du måtte være under. Det traditionelle telt fæstnes til jorden, men der findes også løsninger hvor teltet fæstnes mellem træerne, hævet over jorden. 

Et telt er i bund og grund et flytbart tag over hovedet, der består af et skelet, eksempelvis af grene, eller af en eller flere teltstænger, hvoraf der derover er siddende et sammenhængende lærred, der kan være bestående af forskellige materialer og som vi i dag kalder en teltdug. Teltdugen fastgøres til jorden eller omkringliggende fæstningsmuligheder med snor (barduner).

På moderne telte, er der oftest et indertelt, i et åndbart materiale, der kan lede eventuel fugt og kondens væk fra soverummet, ligesom det oftest er besiddende med en teltbund, der beskytter dig og dit udstyr fra omgivelserne som eksempelvis en fugtig jordbund. 

Telte er blevet anvendt i al den tid man mere eller mindre har kendt til menneskellig eksistens. Før i tiden var mennesket et samler jæger folk, der bevægede sig som nomader til de steder hvor der fandtes mad. Derfor havde de behov for et hjem og et ly, hvor de nemt og hurtigt kunne pille lejren ned og sætte den op igen et nyt sted. Dermed var det flytbare telt den perfekte løsning. I oldtiden blev der anvendt telte med træstænger som den bærende konstruktion samt skind, eventuelt kombineret med bevoksning fra det område de fandt frem til. 

Denne løsning var til at transportere rundt og muliggjorde opstillingen af flytbare lejre, baseret på telte. 

Et telt fås i flere former og størrelser. Især sidstnævnte har betydning for, hvor mange der kan overnatte i teltet. Med et telt til 3-4 personer, har du et telt af en størrelse, hvor der kan ligge minimum tre voksne personer tæt sammen, eller i hver sin sovekabine. 

Hvorfor skal jeg købe et 3-4 personers telt?

I stedet for at tage på tur i det fri og være tvunget til at opbygge et ly fra omkringværende pinde og træer fra omgivelserne i vildmarken eller at være nødsaget til at sove under den åbne himmel i ustadigt vejr, er det en fordel at medbringe et telt. Hvis der er behov for en overnatningsmulighed i naturen til tre til fire personer er et 3-4 personers telt det helt rette valg. Det er selvfølgelig også en mulighed at erhverve sig, hvis der er ønske om at en eller måske to personer, ønsker en stor plads i teltet. 

Det ER selvfølgelig en mulighed at smide soveposen direkte på jorden og nyde den måske barske natur eller et uforventet vejrskifte. Udover at være udsat overfor vind og vejr, vil du ligeledes være udsat mod kulde og fugt fra underlaget og dit udstyr vil være udsat overfor et unødvendigt hårdt slid.

Med et 3-4 mands telt, yder du først og fremmest beskyttelse mod vejret til 3-4 voksne personer. Altså en beskyttelse mod vind, regn samt sol og yder beskyttelse fra alle sider. På denne måde beskyttes du også mod insekter i de varmere måneder og du bil på denne måde skabe du gode betingelser for en god nats søvn.

Hvilket 3-4 personers telt skal jeg vælge?

Det kan være en kæmpe stor jungle at finde rundt i de forskellige typer af telte og det rette valg for dig, skal være ud fra de eventyr du ønsker at begive dig ud på og under hvilke forhold du ønsker at anvende teltet. Størrelsen har betydning, i forhold til hvor mange personer du ønsker der skal anvende teltet af gangen. 

Et 3-4 mands telt, beskriver størrelsen af det område der er beregnet til at sove på¨, at der kan ligge minimum tre voksne personer.

3-4 personers telt i åben tilstand

Udover at kigge på størrelsen, bør du derudover gøre dig det klart, under hvilke forhold du ønsker at anvende teltet. Skal det kunne modstå vind og vejr, er det nødvendigt at kigge på vandtætheden (vandsøjletrykket) ligesom at formen og eventuelt ekstraudstyr gør, at det nemmere kan modstå vinden.

Hvis du ønsker at anvende dit telt til 3-4 personer om vinteren, kan det måske være aktuelt at vælge et større telt, hvor udformningen og størrelsen giver en mulighed for at kunne opsætte en brændeovn, ligesom at vindmodstanden igen her har en betydning for at kunne modstå en kuldepåvirkning derfra, her vil materialerne fra teltet ligeledes have en betydning, ligesom at åndbarheden i dette, vil være aktuelt, hvis dit 3-4 mands telt skal anvendes i de varmeste sommermåneder. 

Vægten kan have betydning, hvis du ønsker at skulle vandre med dit telt til 3-4 personer. Her er vægten især aktuelt, men også pak fylden, der beskriver hvor meget teltet fylder når det er pakkes sammen. 

Alle de faktorer der er afgørende for dit valg af et 3-4 personers telt, vil blive gennemgået i denne artikel, til formål at gøre dig klogere på hvilke funktioner, materialer og typer du skal kigge på, i forhold til at kunne opfylde dine behov.

Kombinér 3-4 personers telt med telt tilbehør

Footprint 

Et footprint er et underlag, der lægges under teltet, inden det opsættes og har til formål at skulle beskytte teltets nederste yderside yderligere mod hårde sten, fugt eller unødvendigt slid. Et footprint fås i forskellige størrelser og materialer, hvorpå du kan finde det helt rette til dit telt. 

Et footprint under dit telt vil i bund og grund øge dit telts levetid, da det nedsætter det slid der eventuelt måtte være fra underlaget. 

Opbevaringsmuligheder 

Hvis du har brug for ekstra muligheder for opbevaring i dit telt, eksempelvis i sovekabinen til telefon, pandelampe eller lignende, findes de fleste moderne 3-4 personers telte med en mulighed for tilkøb der er særligt tilpasset det enkelte telt, en ellers findes der universelle løsninger, der kan inkorporeres i langt de fleste telte. 

Affugter 

Hvis du skal opholde dig i længere tid i dit telt og eventuelt ønsker at anvende dit telt til 3-4 personer i de varmeste sommermåneder, vil der med stor sandsynlighed dannes kondens som følge af den varmeudvikling der afgives fra de personer der opholder sig i teltet. Jo flere personer der er i teltet, jo mere kondens vil der dannes, ligesom at mængden af kondens vil stige i takt med temperaturen. 

De fleste moderne telte er besiddende med et indertelt, der har til formål at lede fugten væk fra opholds kabinen. Hvis ikke dette gør sig gældende, eller hvis der er tale om disponering for meget direkte sol eller høj varme, kan det være en god ide at tilkøbe en lille affugter til at have stående i teltet, som supplement, for at undgå gener fra fugten af kondensen. 

Tarp

Ønsker du at opholde dig under læ i forlængelse af dit telt, eller hvis der eksempelvis er et ønske om at dit 3-4 mands telt kan sættes i forbindelse med et andet telt, kan det være en mulighed at opsætte en tarp over åbningen. En tarp en en letvægtig pressening med barduner der kan spændes op som ly for solen eller læ for vind og regn. Det vil skabe et ekstra beskyttet opholdsareal til opbevaring af udstyr og tasker eller eksempelvis campingstole, uden at det kræver det store i forhold til vægt og pak fylde. 

Vedligeholdelse af 3-4 personers telt

For at dit 3-4 personers telt holder længst muligt, er det vigtigt med den rette vedligeholdelse.

  • Inden du slår dit nye telt op, bør du overveje om det er nødvendigt at anvende et footprint, for at beskytte teltets bund og dens materialer mod underlaget. 
  • Først og fremmest må du nøje kigge på samlevejledningen på dit telt. For at der ikke opstår unødvendige spændinger i teltdugen, er det vigtigt at teltet er opsat sådan som det er tiltænkt. 
  • Når du anvender dit 3-4 mands telt, bør du sikre der at der ikke spændes for hårdt i bardunerne, hvoraf det kan skabe en lynlås der er hård at åbne og på denne måde hurtigt kan køre skævt.
  • Når teltet pakkes sammen, kan du ikke sikre at teltet er tilstrækkeligt tørt. Det er derfor en god ide at slå det op på ny, når du kommer hjem fra tur og lade det stå indendørs i minimum 24 timer. På denne måde sikrer du at dit 3-4 personers telt er tørt nok til at blive pakket sammen og blive lagt på hylden, uden at der opstår fugtskader. 
  • Dit telt bør opbevares tørt og ikke med direkte kontakt til en varmekilde. 
  • For at sikre den rette beskyttelse over for vand, vil det være en ide at vedligeholde løbende med en imprægnering. Dette vil også have betydning for vindtætheden af yderteltets materiale. 

For den bedste imprægneringsløsing, bør der tilføres en coating med et urethanbaseret imprægneringsmiddel, der forhindrer at fugt kan trænge ind i materialet, så længe der er tale om et materiale af bomuld. Derefter bør der tilføres en DWR baseret imprægnering, som øger eller vedligeholder vandsøjletrykket og er vandskyende.

Valg af 3-4 personers telt

Typer

Kuppeltelt

Et kuppeltelt er formet som en kuppel med en rundet tagryg. Det er især en fordel at anvende i hård vind, da vinden vil aftage betydeligt grundet formen. Forskellen for et kuppeltelt og andre telte med et rundet tag, er at der her er teltstænger der krydses, hvilket yder en yderst stabil konstruktion. 

Tipi / Lavuu

Et tipi eller en lavvu kan også i nogen grad kaldes et pyramidetelt. Disse telte er kendetegnet ved at have en stabil konstruktion af teltstænger, der samlet i et enkelt punkt i toppen. fire teltstænger giver en pyramideform, mens flere giver en tipi form. Teltet er anvendt i mange hundrede år og er særligt nemt at slå op og ned, ligesom det lader vinden aftage rundt om konstruktionen. Fordelen er især også den stor ståhøjde i et sådan telt og at det nogle gange er konstrueret til at kunne rumme en pejs i midten til opvarmning eller madlavning. 

Trætelt 

Et trætelt er noget anderledes end de andre typer af telte, da det ikke er stående på jorden. Det spændes op mellem tre eller flere træer og skaber en perfekt balance mellem en hængekøje og et telt. Det yder større komfort og hæver dig fra jorden, således at der opnås mindre kuldepåvirkning derfra og der undgås slitage fra underlaget. 

Tunneltelt

Et tunneltelt kan ikke stå oprejst uden barduner, da teltdugen er udspændt af to eller flere ikke krydsende teltstænger og kan derfor kræve lidt mere at stille op. Det er yderst fordelagtigt med den rundede overside i forhold til vinden og findes med særlige forstærkningen og ekstra rundinger (geodætiske telte), der sikrer yderligere stabilitet og robusthed over for vinden. 

Spidstelt 

Et spidstelt er det traditionelle spejdertelt som kendes ved den klassiske bomulds telt dug. Det er rummeligt, med en høj siddehøjde. Det bør stilles optimalt i forhold til vindretningen, da det har tendens til at fange vinden i udformningen og dermed være mindre anvendeligt i hård blæst eller skiftende vindretning. 

Sæson

De fleste telt producenter oplyser om hvorvidt der er tale om et telt der er 1,3 eller 4 sæsoners og funktionerne samt materiale valget vil afspejle sig derefter. 

Jo flere sæsoner dit telt er, jo højere et krav vil der være til vandsøjletrykket samt til modstandsdygtigheden over for vinden. Yderliger vil der oftest på 3 eller 4 sæsoners telte være mulighed for en stor åndbarhed i de materialer både inder og ydertelt er lavet af. 

Formen bør være rundet, hvis du anvender et telt til yder sæsonerne, for at kunne modstå vinden. Her findes der også særligt udformede geodætiske konstruktioner der betyder, at der er ekstra sikring af bardunerne i teltdugen, således at denne kan modstå et hårdt pres fra en hård vind, ligesom udformningen er særligt egnet til en hård vind fra alle retninger. Dette er især en fordel hvis du anvender dit 3-4 personers telt over trægrænsen er på særligt udsatte golde områder. 

Vægt

Vægten af dit telt er af stor betydning og kan være afgørende for dit valg. Formålet med et 3-4 personers telt er, at det nemt kan transporteres og jo tungere det er, jo mere vil dette blive besværliggjort. 

Der findes mange vægtklasser indenfor telte og er særligt også relateret til teltets form og materialer. Samtidig er det generelt set tungere jo flere funktioner, antalt barduner og jo mere et modstandsdygtigt materiale teltdugen er udarbejdet i. 

Det telt til 3-4 personer kan veje alt mellem 1 kg og 14-20 kg, afhængigt af materiale, konstruktion samt funktioner, men vil typisk være normalt at veje mellem 3 og 5 kg. 

Materialer

Der er forskel på, hvilken del af teltet der er tale om, når vi definere de forskellige materialer:

Teltstænger 

Teltstænger er som oftest lavet i aluminium, da de er holdbare og forholdsvist lette og et materiale der er billigt at producere af. 

Letvægts 3-4 personers telte kan være konstrueret med teltstænger af carbon. Dette er et ultralet, men dyrere materiale. Teltstænger af carbon er ikke helt lige så holdbare som det gør sig gældende for teltstænger af aluminium. 

Indertelt 

Inderteltet har til opgave at skabe et ekstra beskyttet indeklima og modvirke at der dannes kondens der er til gene på sove pladsen eller til at kunne skabe ventilation i teltet samtidig med beskyttelse overfor insekter. 

Et indertelt skal derfor være af et åndbart materiale og er mange gange lavet i bomuld eller i en bomuldsblanding. Dette er billigt, men tungt og har afhængigt af tætheden i vævningen, gode åndbare egenskaber. 

For et 3-4 personers telt af god kvalitet, hvor der er fokus på den samlede vægt, ses det, at inderteltet er lavet af et mesh materiale af et syntetisk materiale, oftest polyester eller nylon, som yder en lav vægt, og en sublim åndbarhed, men kan ikke binde den samme mængde væske som eksempelvis bomuld. 

Ydertelt 

Yderteltet har til formål at skabe det ultimative ly, hvoraf dette bør være regntæt til en vis grad eller mere og eventuelt være vindtæt, såfremt det skal anvendes som 3 eller 4 sæsoners. Yderteltet bør være slidstærkt og kunne klare eventuelle nedfaldne grene ligeså. Disse egenskaber kan klares af et bomuldslærred med en form for imprægnering, men ellers vil det i langt størstedelen af tilfældene være af polyester (eventuelt med en nylon blanding). Dette kan være af forskellig tykkelse og jo lettere, jo større krav stiller det til imprægneringen 

Funktioner

Udluftning

I et 3-4 personers telt af en god kvalitet, bør have tilstrækkelig med udluftning. Jo mere udluftning, jo bedre et indeklimaet vil teltet opnå. Der kan i yderteltet være konstruktioner der gør, at det kan løftes fra teltdugen og skabe gennemtræk. 

Med en god udluftning sikrer du et godt indeklima og er især en god funktion at sikre sig, hvis det forventes at der skal anbringes mange timer i teltet, eller hvis teltet skal anvendes i de varmeste måneder. 

Vindsikring 

Teltets form har en stor betydning for teltets evne til at have en vind sikret funktion. Med et kuppelformet eller tunneltelt og eventuelt en tipi form, giver mindre modstand fra vinden. Yderligere findes flere 4 sæsoners telte med yderligere vindsikringer fra fæstningen af bardunerne, der kan være af et tykkere materiale og påsat over et større areal. 

Vandtæthed 

Vandtætheden har stor betydning for dit 3-4 personers telt. Til trods for at det kun skal anvendes henover sommeren eventuelt, kan man aldrig helt sikre sig, at det ikke bliver regnvejr. Hvor vandtæt det bør være, er primært baseret på sæsonen, men ellers vil det hedde sig, at jo større et vandsøjletryk jo bedre. 

Opbevaringsplads (vestibules) 

Det kan være en fordel med ekstra opbevaringsplads til dit udstyr og hvis dit 3-4 personers telt har denne funktion, vil dette kaldes vestibules. Dette er et areal uden et indertelt eller et teltgulv, der kan agere ly for din oppakning. Yderligere kan dit 3-4 mands telt være med flere opbevaringsløsninger og lommer på indersiden af teltet, der gør at du kan holde styr på de mindre dele eller overtøj eksempelvis. 

Pris

Prisen for et 3-4 personers telt afspejler sig som oftest i kvaliteten og de muligheder der er med teltet. Materialernes kvalitet og funktion stiger i takt med prisen og om teltet er egnet til helårsbrug, eller udelukkende er sæsonpræget og de medfølgende funktioner samt muligheden for specifikt tilpassede tilkøb. 

Et 3-4 personers telt kan i den billige ende fås til en pris af omkring 600-800 kroner, hvor du får mulighed for at få opfylde de mest basale funktioner, men er oftest ikke beregnet til et alsidigt vejr. En moderat pris ligger på 3000-4000 kroner, for et telt til 3-4 personer, der kan anvendes i de fleste situationer og hvor der ligeledes er taget forbehold for vægt samt pak fylde. Prisen stiger i takt med kvaliteten og mulighederne og et 3-4 mands telt af god kvalitet, der kan anvendes hele året, kan hurtigt koste 10.000-12.000 kroner eller mere. 

3 tips til 3-4 personers telt

Tip 1: Sikre at dit telt er tørt 

Der er ikke noget være, at skulle pakke sit telt op efter længere tids opbevaring og at det så er jordslået eller lugter fugtigt og muggent. Det er alfa omega for dit 3-4 mands telt, at det er helt tørt inden det pakkes ned og lægges på hylden. Uanset om dit telt har været udsat for regn og uanset under hvilke temperaturer der har gjort sig gældende for anvendelsen, vil der med garanti skabes fugt fra underlaget, ligesom at der i mere eller mindre grad, vil være en fugtig påvirkning af kondens. Derfor er det altid en god ide, at stille dit telt til 3-4 personer op indendørs, efter hver en tur, for at sikre at det er helt tørt inden det igen pakkes ned og opbevares på hylden. 

Tip 2: Udvid teltpladsen med en tarp

Hvis du forventer at du skal opholde dig længe i nærheden af dit telt, ønskes der måske lidt mere plads, end hvad et 3-4 personers telt kan tilbyde. Et godt tip er derfor at medbringe en let tarp, der hurtigt og nemt kan slå op i forlængelse med dit telts åbning, for at yde beskyttelse overfor de personer der anvender dette, eller til din oppakning, således at dette ikke fylder inde i teltets sovekabine. Med en tarp vil du ikke kun have mulighed for at kunne beskytte dig overfor vind og regn, men også overfor solens eventuelle skarpe stråler i de varme måneder. 

Tip 3: Find det rette sted til teltslagning 

Der er mange muligheder for at slå telt op i det fri og mange steder hvor det slet ikke er lovligt. Du kan søge efter teltpladser på internettet, hvoraf nogle af disse kan bookes, ellers findes der gennem naturstyrelsen også skov og engområder der er markeret med fri teltning. I forhold til madlavning og bål, kan der dog alligevel her være begrænsninger om at dette kun må foregå på etablerede bålsteder. Ellers er det blevet populært at udleje sin baghave til teltslagning.

Hvad siger undersøgelser om 3-4 personers telte?

Generelt set, er telte blevet et yderst populært stykke udstyr at have med sig til sin overnatning i det fri. Interessen stiger i takt med at interessen for friluftslivet og overnatning i det fri stiger og ifølge markedsanalyser ser det ud til, at der forventes et yderligere større salg frem til 2025. Dette gælder mere eller mindre over hele verden og tillader samtidig producenter en mulighed for at udvikle nye og innovative løsninger på området.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilket 3-4 personers telt er bedst i test?

Vi har lavet en omfattende test og kåret de 5 bedste 3-4 personers telte. Se og læs om testvinderne inde i artiklen.

Hvordan tester vi?

Teltene vurderes ud fra følgende parametre: materialer, funktioner, brugervenlighed og design.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger et 3-4 personers telt?

Valget af 3-4 personers telt afhænger af mange forskellige parametre, og vi kommer ind på disse inde i artiklen.

Referencer
  • “Camping Tent Market Outlook to 2025: Breakdown by Activity ….” 17 feb.. 2020, https://www.globenewswire.com/news-release/2020/02/17/1985645/0/en/Camping-Tent-Market-Outlook-to-2025-Breakdown-by-Activity-Product-End-user-Capacity-and-Geography.html. Åbnet 4 maj. 2021.
Forfatter
Picture of Simone Jensen
Simone Jensen

Simone fungerer som journalist og friluftsekspert for Friluftsmagasinet. Hun har tidligere arbejdet for Knuthenborg Safaripark som biologi- og naturformidler. Meget af hendes fritid går med friluftsture og frivilligt arbejde for hhv. Søspejderne i Det Danske Spejderkorps og Naturfamilier i Guldborgsund. Alt dette har givet hende færdigheder i friluftsliv og kompetencer i formidling. Netop dét – samt en kandidat i naturvidenskabens regi – gør, at du kan bide spids på dragende og velskrevne artikler med et naturfagligt islæt.

Tilmeld dig Friluftsbrevet

Friluftsbrevet er Friluftsmagasinets nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og historier af friluftseksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til friluftsbutikker

✅ Tests af friluftsudstyr og friluftstøj