Komplet guide til valg af skibsrat

Skibsrat

Artiklen indeholder reklamelinks.

Har du brug for et nyt skibsrat? Er det blevet forældet? Eller er det gået i stykker? Hvis du kan sætte flueben ved bare ét af ovennævnte spørgsmål, så er du landet på den helt rigtige artikel.

I samarbejde med vores sejlads eksperter har vi udarbejdet en købsguide til skibsrat, som giver dig et godt overblik over, hvilke skibsrat du kan vælge mellem, og hvor du finder de bedste tilbud på skibsrat. Ydermere har vores sejlads eksperter – Torben og Carsten – lavet en skibsrat test, hvor de har testet mere end 200 produkter fra 50 forskellige brands. Du kan læse mere om testvinderne, og hvor du kan købe dem, længere nede i vores købsguide. Du kan også vælge at trykke på linket nedenfor for at se udvalget af testvinderne hos vores forhandler.

Forskellige typer af skibsrat

Når vi taler om skibsrat, skelner man mellem 2 typer af skibsrat: almindeligt skibsrat og knagerat.

Skibsrat

Eksempel på et skibsrat
Eksempel på et skibsrat i rustfri stål

Det almindelige skibsrat er kendt for at have et stilrent og moderne design, der falder i enhvers smag. Et skibsrat er rundt og har derfor ingen knager, som et knagerat har. Almindelige skibsrat bliver lavet i mange forskellige materialer, heriblandt rustfri stål, kunstlæder, mahogni og kunststof. Vi vil tage et kig på de de forskellige materialer senere i vores købsguide, hvor vi også viser vores testvinder(e) for hvert enkelt materiale. Hvis du er interesseret i at købe et almindeligt skibsrat, så anbefaler vi, at du tager et kig på marineudstyr.dk’s udvalg. Her finder du danmarks største udvalg af universale skibsrat til markedets laveste priser. Webshoppen har lige nu tilbud på hovedparten af deres skibsrat – klik på linket nedenfor for at se de super gode tilbud!

Se danmarks største og billigste udvalg af skibsrat


Artiklen forsætter under annoncen


Knagerat

knagerat
Knagerat – 1263 kr.

Hvis du er til et mere old school look – som mange sejlere i øvrigt er – så er et knagerat uden tvivl en vinder i dine øjne! Et knagerat er et helt almindeligt skibsrat med knager på. Knagerattet er et populært valg hos sejlbådsejere, og et knap så populært valg hos speedbådsejere, og det skyldes naturligvis, at en sejlbåd er mere retro og old-school i dens look, end en speedbåd.

Hvis du er interesseret i at købe et knagerat, anbefaler vi, at du tager et kig på marineudstyr.dk’s udvalg af knagerat. Marineudstyr.dk har danmarks største udvalg af knagerat, og tilbyder de skarpeste priser på knagerat.

Vi kan varmt anbefale det bedstsælgende knagerat i lakeret teak-træ. Knagerattet har et old school look, og samtidig har knagerattet en robust opbygning, der gør det velegnet til professionelt brug (knagerattet kan modstå alle slags vejrforhold). Den lækre overflade på knagerattet gør, at man får et utrolig godt greb om rattet, som betyder, at du opnår en mere stabiliseret sejlads/styring. Knagerattet kan fås i 2 forskellige størrelser: 16″/41 cm (diameter) og 20″/51 cm (diameter). Bemærk, at knagerattet er universal, og derfor kan det anvendes til alle sejlbåde og motorbåde. Knagerattet er lige nu på tilbud – så det er med at slå til nu, før det er for sent!

Køb produktet her

Skibsrat test

Skibsrat kan fås i følgende materialer: mahogni, kunstlæder, rustfri stål, polyuretan og kunststof. Her på friluftsmagasinet.dk har vores sejlads eksperter – Torben og Carsten – foretaget en test af mere end 200 produkter fra 50 forskellige brands i alle materialer, og du kan læse mere om deres testvinder(e) for hvert materiale nedenfor.

Mahogni

Mahogni er et dyrt materiale sammenlignet med andre materialer som for eksempel kunststof og rustfri stål, og det ses også på priserne for skibsrat i mahogni. Vi har testet mange forskellige skibsrat i mahogni, og nedenfor anbefaler vi vores 2 testvindere, som skiller sig ud fra mængden. Begge rat har en solid konstruktion og emmer af høj kvalitet.

Skibsrat i mahogni med 3 egre

Mahogni skibsrat - 1472 kr.
Rat i mahogni – 1472 kr.

Hvis du leder efter et kvalitetssikkert rat i mahogni med et stilrent look, så er rattet i mahogni med 3 egre uden tvivl en værdig kandidat! Rattet er et klassisk rat i mahogni med 3 kraftige egre, som har en diameter på 35 cm. Rattet udmærker sig ved at have en solid konstruktion og et fantastisk godt greb. Den solide konstruktion gør, at rattet er velegnet til både fritids- og professionel brug. Rattet har i flere år været et populært valg hos et væld af speedbådsejere men også sejlbådsejere. Den store popularitet skyldes primært 2 ting. Først og fremmest er rattet fuldt ud funktionsdygtigt og af høj kvalitet grundet den solide konstruktion, og det bemærkede vi også i høj grad, da vi testede rattet. Dernæst har rattet et moderne, men samtidig et klassisk og råt look, der passer til enhver type båd.

Køb produktet her

Skibsrat i mahogni med 5 egre

Mahogni skibsrat - 1031 kr.
Rat i mahogni – 1031 kr.

Hvis du er interesseret i et rat i mahogni med en solid konstruktion til en lav pris, så er rattet i mahogni med 5 egre et perfekt valg! Trods den lave pris, var det en fornøjelse at sejle med dette rat, da vi testede det. Lækker overflade, bløde bevægelser og solid konstruktion – hvad mere kan man forlange? Vi var meget begejstret over, hvor godt rattet klarerede sig i vores test, taget i betragtning af prisen. Og der er ingen tvivl om, at du får det, du betaler for – og mere til! Det klassiske 5 egre rat i mahogni måler 35 cm i diameter.

Vores forhandler har lige nu rattet med 5 egre på tilbud – så klik på linket nedenfor og køb produktet inden tilbuddet udløber!

Køb produktet her

Kunstlæder

Hvis du er typen der foretrækker kunstlæder, så kan vi berolige dig med, at top brands producerer kvalitetssikre og stilrene rat i kunstlæder, og prisen er forholdsvis lav sammenlignet med f.eks. skibsrat i mahogni. Se vores testvinder i kunstlæder nedenfor.

Skibsrat i kunstlæder

Kunstlæder skibsrat - 827 kr.
Rat i kunstlæder – 827 kr.

Her har vi at gøre med et holdbart og robust skibsrat i et elegant design, som gav os gåsehud på armene, da vi testede det for første gang. Kunstlæderet giver dig den ultimative ydeevne. Den robuste konstruktion – som kommer af de forstærkede aluminium plader – gør, at rattet er velegnet til alle slags vejrforhold. Når du bruger rattet, opnår du en stabil styring grundet den gode føling som kunstlæder-betrækket giver. Rattet er i farven sort og har en diameter på 35 cm. Rattet har 3 slidstærke egre.

Prisen for rattet er meget lav sammenlignet med mange andre rat i kunstlæder fra andre brands.

Køb produktet her

Rustfri stål

Mange dagligdags produkter, så som køkkenudstyr og hårde hvidevarer, bliver fremstillet i rustfri stål – det samme gælder for skibsrat. Rustfri stål er forholdsvis billigt sammenlignet med andre materialer som for eksempel kunstlæder og mahogni. Læs om vores testvinder i rustfri stål nedenfor.

Skibsrat i rustfri stål

Rat i rustfri stål - 560 kr.
Rat i rustfri stål – 560 kr.

Hvis du er på udkig efter et prisvenligt og holdbart skibsrat med en solid konstruktion, så er vores testvinder i rustfri stål lige noget for dig! Rattet er et klassisk rat i rustfri stål med et moderne look, som kan lysne enhver båd op. Det, at rattet er i rustfri stål betyder, at rattet er meget holdbart med en næsten ubrydelig konstruktion. Det er også grunden til, at rattet er et populært valg hos sejlbådsejere og motorbådsejere. Rattet har 5 solide egre og har en diameter på 37 cm.

Rattet i rustfri stål er på tilbud i øjeblikket til 560 kr. hos vores forhandler – så skynd dig at køb det, før det er for sent!

Køb produktet her

Polyuretan

Polyuretan er et plastmateriale, som mange marine udstyrs producenter bruger til at producerer skibsrat, og inden for de seneste par år er materialet blevet populært hos sejlbådsejere og motorbådsejere. Læs om vores testvinder i polyuretan nedenfor.

Skibsrat i polyuretan

Rat i polyuretan - 775 kr.
Rat i polyuretan – 775 kr.

I vores test blev vi positivt overrasket over dette skibsrats ydeevne og funktionalitet, fordi den klarede sig udover al forventning! Rattet har en meget kraftig og solid konstruktion, idet den understøttes af hårde aluminium plader, som øger rattets holdbarhed og soliditet. Vigtigst af alt er, at man kan få et utrolig godt greb omkring rattet, og det leder til en mere stabiliseret styring samt rolige bevægelser – uanset hvor hurtigt man sejler. Vi kan varmt anbefale dette kvalitetssikker rat til enhver sejlbåd – især fordi man får meget for prisen! Gå direkte til vores forhandler for at læse mere om rattet i polyuretan ved at klikke på linket nedenfor.

Køb produktet her

Kunststof

Kunststof er kendetegnet ved at være billigt – og det samme gælder for skibsrat i kunststof! Skibsrat i kunststof er absolut de billigste skibsrat på markedet i øjeblikket, men det betyder ikke at kvaliteten er ringe! Læs om vores testvinder i kunststof nedenfor, som forbløffede os alle!

Skibsrat i kunststof

Rat i kunststof - 209 kr.
Rat i kunststof – 209 kr.

Hvis du leder efter det absolut billigste skibsrat, er det rattet i kunststof du skal vælge! Selvom rattet er utrolig billigt sammenlignet med alle andre skibsrat, var det et fantastisk resultat, vi var vidne til! Rattets ydeevne er helt igennem fantastisk, og det samme er gældende for grebet. Det gode greb betyder, at der opnås god føling og en stabil styring af båden – og det var vi meget forbløffet over! Rattet i kunststof er et ergonomisk rat med en solid konstruktion. De 3 egre er i metal, og det vil sige, at hele rattet er umagnetisk. Skibsrattet har en diameter på 35 cm.

For KUN 209 kr. får du et skibsrat, som fungerer ligeså godt, som alle andre skibsrat. Vi anbefaler kraftigt, at du tager et kig på rattet i kunststof, hvis du er interesseret i det billigste valg!

Køb produktet her

Skibsrat tilbud

Der findes et hav af tilbud, når du surfer rundt på internettet – nogle tilbud er gode, andre er ikke. I stedet for at bruge tonsvis af tid på at finde gode tilbud, vil vi nu afsløre, hvor du finder de laveste priser og bedste tilbud på skibsrat.

Vi garanterer dig, at du finder de laveste priser på marineudstyr.dk, og webshoppen opdaterer ugentligt med nye prisstærke tilbud på universale skibsrat – og der er både tilbud på almindelige rat, men også knagerat. Klik på linket nedefor for at se webshoppens bedste tilbud.

de bedste tilbud på skibsrat

Ratknop

Ratknop fra Agropa
Ratknop fra Agropa

Der er ikke særligt meget udstyr du kan købe til dit rat. Det eneste udstyr du kan købe til dit rat er et ratknop, og det er uden tvivl pengene værd, hvis du ønsker at gøre din styring lettere for dig selv.

Hvis du er vant til at styre dit rat med et ratknop, eller ønsker at forenkle din styring, anbefaler vi, at du køber et ratknop. Et ratknop er for mange sejlere et must. Og det skyldes, at man nemmere kan styre et rat med et ratknop, og man kan opnå mere rolige bevægelser.

Når du køber ratknop, er der et væld af ratknop at vælge mellem. Vi har testet mere end 50 forskellige ratknop mærker, og testvinderen blev det verdenskendte mærke ‘Agropa’, som leverer og producerer universale ratknop til hele verden. De stilrene ratknop fra Agropa udmærker sig ved at være utrolig holdbare – de kan klare al slags vejr. Klik på linket nedenfor, for at se det største og billigste udvalg af ratknop fra Agropa.

Se udvalget af ratknop

Brugt skibsrat eller nyt?

Alle produkter kan købes brugt, og det samme gælder for et skibsrat – men kan det betale sig? Hvis du leder efter et funktionsdygtigt skibsrat, vil vi råde dig til at holde dig væk fra genbrugsportaler. Du ved aldrig, hvad kvaliteten er, af det du køber brugt, og derfor anbefaler vi, at du køber et nyt frem for et brugt. Derudover kan du heller ikke med sikkerhed vide, om brugte rat er universale.

Vi samarbejder med danmarks førende forhandlere af båd- og marineudstyr, og deres udvalg er udelukkende produkter fra top brands. Tryk på linket nedenfor for at se deres sortiment af universale skibsrat fra top brands til markedets laveste priser.

Se danmarks største og billigste udvalg af skibsrat

Har du spørgsmål?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket skibsrat du skal købe, så skriv endelig en mail til os! Vi er altid klar på at give en hjælpende hånd – uanset hvor meget hjælp du har brug for. Du kan finde vores mail på friluftsmagasinet.dk’s om os side.

Du er også mere end velkommen til at smide en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du vælger at kontakte os via kommentar, skal du være opmærksom på, at vores svartid er længere, end hvis du sendte os en e-mail. Vi tjekker kommentarer dagligt, så forvent en svartid på maks. 24 timer.

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *