Hjalte Riis

Hjalte Riis og bjerglandskab

Hjalte fungerer som journalist og friluftsekspert for Friluftsmagasinet. Han er en grejfreak og friluftselsker helt ind til knoglerne, som nyder at udfordre sig selv med alverdens friluftsaktiviteter. Til daglig arbejder han i en friluftsbutik og guider en bred vifte af friluftsentusiaster i valg af grej til naturoplevelser. Derudover arbejder han også som klatreinstruktør og erhvervsklatrer. Når han ikke ekspederer friluftsfolk eller vejleder i klatring, studerer han idræt og fysisk aktivitet på Københavns Universitet.

Hjalte Riis på toppen af et bjerg

Hjalte har gennem hele sit liv elsket at være i naturen og har med både familie og venner taget afsted på både vandre-, kano-, klatre- og skiture. Han har sovet i telt, shelter, hængekøje, snehule, under tarp og åben himmel. Alt dette betyder også, at han har en bred erfaring at trække på ift. tips og tricks til både shelterturen, vandreturen og overlevelsesturen.

Hjalte Riis i forgrunden og bjerglandskab i baggrunden

Han har før fungeret som leder af en klatrepark og stod med ansvaret for at skabe unikke naturoplevelser i grønne omgivelser. I hans virke som leder har han bygget klatrevægge til aborist-arbejde i det meste af norden og har fået flair for generelt håndværksarbejde samt skovmanskundskab.

Hjalte Riis dykker med dykkerudstyr

Tilmeld dig Friluftsbrevet

Friluftsbrevet er Friluftsmagasinets nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og historier af friluftseksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til friluftsbutikker

✅ Tests af friluftsudstyr og friluftstøj