Under vandet åbner dykkerbriller op for en verden af undervandsoplevelser. Det er vigtig, at de sidder tæt og komfortabelt, giver et klart syn og er robuste. De skal også modstå dannelsen af dug, så dit udsyn forbliver klart.
I samarbejde med dykkeekspert Camilla Tang har vi testet en række dykkerbriller for at finde de bedste på markedet. Læs her, hvilke modeller der giver dig den bedste visuelle oplevelse under vand.
Produktvalg baseres på analyse og research, men artiklen indeholder kun produkter fra vores kommercielle partnere, hvilket gør den til en annonce. Læs her for at forstå, hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker vores produktvalg. Vores artikler bygger som udgangspunkt på eksterne tests og anmeldelser fremfor vores egne.
Bedste dykkerbriller i test
Malmsten Swedish Mirror Goggles kombinerer et klassisk og minimalistisk design med moderne spejlteknologi, hvilket resulterer i et stilsikkert og funktionelt produkt. Disse goggles er konstrueret med blik for detaljen og svømmeentusiasters specifikke behov, som de lave profil- og tilpasningsmuligheder vidner om. Spejlbelægningen giver god beskyttelse mod skarpt lys under udendørs træning, og de fås i en glimtende guld finish, der tilføjer et æstetisk element til det praktiske brug. Gogglesene er et hit hos svømmere på alle niveauer, der ønsker en pålidelig og komfortabel brille med et klart udsyn under vandet.
Annonce
Bedste billige dykkerbriller i test
Malmsten Swedish Originals repræsenterer et ideelt valg for svømmere, der søger kvalitet til en budgetvenlig pris. Disse grønne dykkerbriller vinder på deres retro design og skræddersyede tilpasning. Med mulighed for selv at justere strop og næsebro, sikrer de en optimal og personlig pasform. Deres klare linser garanterer god sigtbarhed, hvilket er afgørende for præcision i vandet. Trods deres enkle udtryk leverer Malmsten Swedish Originals en pålidelig oplevelse, derfor har de med rette modtaget en pris for bedste billige dykkerbriller.
Annonce
Bedste premium dykkerbriller i test
Aqua Sphere Kayenne med polariserede glas er intet mindre end en sublim ledsager for den seriøse svømmer eller dykker. Disse premium dykkerbriller kombinerer elegant design med funktionalitet og giver enestående visuel klarhed i vandet. Det brede synsfelt og de polariserede linser minimerer genskin og forbedrer synet under forskellige lysforhold. Med et behageligt og let justerbart pasformsystem sikrer de en optimal og tæt tilpasning. Kayenne-modellen repræsenterer den perfekte balance mellem komfort og ydeevne, og ikke overraskende har den fået tildelt prisen som bedste premium dykkerbriller.
Annonce
Bedste dykkerbriller til 3-10 årige
Aqua Sphere Seal 2.0 til børn med klar linse er en testvindende dykkerbrille, der imponerer i vandet. Med sit bredde synsfelt og komfortable pasform er det den ideelle første dykkerbrille for børn i alderen 3-10 år. Designet tager højde for børnenes mindre ansigtsstrukturer, og de klare linser sikrer god sigtbarhed under vandet. Det justerbare hovedbånd gør det nemt at tilpasse til forskellige størrelser og former, og den silikonebaserede tætning omkring øjnene mindsker risikoen for lækage og ubehag.
Annonce
Bedste dykkerbriller til 6-15 årige
Aqua Sphere Vista Junior er en super dykkerbrille til junioren. Med en ergonomisk pasform og et 180-graders synsfelt giver disse briller enestående komfort og funktionalitet, hvilket er essentielt for børn i alderen 6-15 år. Silikonerammen sikrer en tæt og blød forsegling, mens de anti-dug behandlede linser forhindrer besværing med uklar sigt. Det nemme justeringssystem gør det til en leg for børn at få den helt rigtige pasform. Den prisvindende blanding af sikkerhed, komfort og klart udsyn gør denne dykkerbrille til den retmæssige vinder af test-prisen for bedste dykkerbriller til børn.
Annonce
Vi er et hold af friluftseksperter bestående af bl.a. uddannede friluftsvejledere, naturformidlere, kajakinstruktører, skilærere, cykelnørder og grejspecialister i friluftsbutikker. Sammen har vi gennemgået, udvalgt og vurderet en række populære produkter fra kendte og knap så kendte mærker for at lave en så retvisende og varieret produkttest som muligt. Du kan købe disse produkter gennem én eller flere af vores samarbejdspartnere, som vi henviser til i form af knapper, pristabeller el.lign. Vores produktanbefalinger tager udgangspunkt i en helhedsbedømmelse af produktet, selvom vores partnerskaber kan få indflydelse på udvælgelsen af produkter i artiklen.
Vi bedømmer og sammenligner produkter i artiklen ved at se på følgende kriterier:
Vi tager hensyn til disse kriterier i forhold til prisen og kvaliteten, og vi præsenterer vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Husk, at vores artikel ikke er en rangliste over de bedste produkter på markedet, men derimod en gennemgang.
Vores mærker som “Bedste i test”, “Bedste billige”, “Bedste premium”, “Bedste til et specifikt formål” osv. er individuelle vurderinger baseret på vores research og analyse på det givne tidspunkt. Vi baserer dem på de nævnte kriterier for at hjælpe dig med at finde det rette produkt.
Som en ivrig dykker har jeg haft fornøjelsen af at afprøve et væld af forskellige dykkerbriller, og jeg har dermed opnået indblik i, hvad der kendetegner et par gode dykkerbriller. En af de mest vigtige faktorer for dykkerbriller er selvsagt synsklarheden under vand. Uden et klart syn er det ikke bare svært at nyde det undervandsliv, men det kan også være direkte farligt. Derfor er det afgørende, at dykkerbrillerne har en linse, der ikke dugger, og som er modstandsdygtig over for ridser. Komforten er også af stor betydning, da dykkerbrillerne skal kunne sidde tæt til ansigtet uden at presse eller genere, selv under længere dyk.
I denne guide vil vi komme ind på de forskellige aspekter ved dykkerbriller. Vi vil diskutere vigtigheden af et godt synsfelt, linsematerialer som hærdet glas og forskellige typer af belægninger. Du vil også kunne læse om pasform og tætninger, herunder hvordan silikonekanter kan forbedre komforten og sikre en vandtæt oplevelse. Vi vil sammenligne briller med enkelte og dobbelte linser og tale om, hvordan justerbare stropper kan forbedre pasformen. Vi vil også berøre vigtigheden af UV-beskyttelse og anti-dug behandlinger.
Det, der vil blive præsenteret her, stammer både fra min egen erfaring og viden samt fra eksperter inden for dykning, tekniske dykkerapporter og feedback fra andre dykkere. Vores formål er at ruste dig med den nødvendige viden, så du kan træffe det bedste valg, når du skal investere i nye dykkerbriller. Så hop ned dybet sammen med mig, og så klæder vi dig på, så du selv kan vælge de perfekte dykkerbriller til lige netop dit behov.
Når det kommer til at udforske undervandsverdenen, er klart syn afgørende. Her spiller dykkerbriller en altafgørende rolle, da de er din direkte portal til at betragte de farverige koraller, svømme med fiskene og sikre dig mod vandets potentiale for at irritere øjnene. Det er dog ikke nok blot at snuppe det første og bedste par dykkerbriller, man støder på. En god pasform er essentiel for at undgå vandindtrængning, som kan spolere hele dykkeroplevelsen. Det er her, man skal overveje briller med en ordentlig næsekontur, hvilket hjælper brillerne til at sætte sig tæt omkring ansigtet og næsen og dermed forsegle uden at skabe ubehagelig trykken.
Det er også vigtigt at overveje materialet i skærm og rem, idet komforten og holdbarheden ofte afhænger af dette. Silikone er eksempelvis kendt for sin fleksibilitet og blødhed, som bidrager til en behagelig pasform. Men det handler ikke kun om komfort. Materialets kvalitet kan også påvirke dykkerbrillens levetid og er med til at beskytte mod slid fra saltvand og sol.
For mange dykkere kan valget mellem dykkerbriller med eller uden integreret næse være svært. Dykkerbriller med næse dækker både øjne og næse, hvilket skaber en mere tætsluttende barriere mod vandet. Denne type briller er især gavnlig for nye dykkere, der stadig vænner sig til at trække vejret udelukkende gennem munden med en snorkel eller regulator. Med denne type brille er det også nemmere at regulere trykket i ørene, da man nemt kan trykke på næsen gennem masken.
Ved at vælge dykkerbriller med en solid næsekonstruktion, reduceres chancen for at vand trænger ind, da masken kan formes mere præcist efter ansigtets konturer. En sådan egenskab er uundværlig, især når man bevæger sig på forskellige dybder, hvor trykket forandrer sig, og udstyret testes hårdt.
At kunne se klart under vand er vigtigt, ikke bare for din nydelse, men også for din sikkerhed. Hvis du bruger briller eller kontaktlinser til dagligt, kan du stadig nyde en klar udsigt under vandet takket være dykkerbriller med styrke. Disse briller er tilpasset individuelt til hver brugers synsbehov og sikrer, at du kan se alle detaljer, uanset om du observerer marinelivet eller navigerer under vandet.
Specialdesignede dykkerbriller med styrke tager højde for både nærsynethed og langsynethed, og nogle modeller tilbyder endda bygningskorrektion. Hvis du overvejer sådanne briller, er det vigtigt at konsultere med en fagperson, der kan vejlede dig til det rette valg, så du får den optimale korrektion sammen med den rette pasform og komfort.
Når man vælger dykkerbriller, bør man overveje personlige behov og præferencer. Mens nogle briller er designet til at være one-size-fits-all, vil mange finde ud af, at briller designet specifikt for enten mænd eller kvinder ofte kan give en bedre pasform. Mænds ansigter er typisk bredere og har kraftigere kæbeben, hvilket kan kræve mere plads og en bredere silikonekant for at sikre en vandtæt forsegling. Kvinders dykkerbriller derimod, er ofte lidt mindre med en mere delikat ramme, som passer til et smallere ansigt.
Vælger man dykkerbriller til en voksen, bør man overveje både ansigtets størrelse og form. En voksen har brug for en robust konstruktion, som kan håndtere højere tryk og mere krævende dykkerforhold. Det er også vigtigt at finde en model med justerbare stropper, for at kunne tilpasse pasformen over tid.
Pasform er nøgleordet, når det gælder dykkerbriller til voksne. Foruden at overveje de rent fysiologiske aspekter såsom ansigtets bredde og næseryggens højde, skal man også tænke på, hvordan masken vil fungere i praksis. En god voksenmaske vil tilbyde en balance mellem komfort og funktion, hvor linserne sidder tæt nok til at give et godt perifert syn, men stadig med tilstrækkelig afstand til ansigtet, så trykket fordeles jævnt.
For voksne dykkere er det desuden vigtigt at vælge dykkerbriller, som tilbyder nem justering. Det kan være i form af hurtiglåsende spænder eller justerbare stropper, som kan manipuleres selv med våde hænder eller neopren handsker på. Dette er vigtigt for at kunne tilpasse masken hurtigt og sikkert, uanset forholdene under vandet.
I jagten på de perfekte dykkerbriller, kan styling også spille en rolle. Når alt kommer til alt, er dit dykkerudstyr en udvidelse af din personlige stil. Briller designet specifikt til herre eller dame inkorporerer ikke kun de anatomiske forskelle, der kan påvirke pasformen, men også æstetiske præferencer. Det kan være alt fra farver og mønstre til rammedesign og linsefacon, som reflekterer den enkeltes stil under vandet.
Hos damer kan der være en større tendens til at vælge slankere designs og rammer med mere livlige farver eller mønstre, selvom man aldrig må gå på kompromis med funktionaliteten. For mænd findes ofte modeller, der er mere robuste og konstrueret til at kunne modstå hårdere brug, ofte i mere nedtonede farveskalaer. Uanset personlige præferencer er det vigtigt at huske på, at de primære faktorer for valg af dykkerbriller bør være pasform, komfort og kvalitet af linserne.
At være nede under havets overflade er en unik oplevelse, og dine dykkerbriller spiller en nøglerolle i hvorvidt denne oplevelse bliver vellykket. Visse funktioner er essentielle for at sikre den bedste oplevelse, og disse inkluderer anti-dug teknologi og UV-beskyttelse, ligesom kvaliteten af linserne. En dykkerbrille med anti-dug egenskaber forhindrer, at dine linser dækkes af kondens, hvilket kan være forskellen på at nyde en krystalklar udsigt eller at skulle håndtere et konstant sløret syn.
UV-beskyttelse er ligeledes vigtig, især under snorkeldykning eller når du svømmer nær overfladen, hvor solens stråler er kraftigst. Med UV-beskyttelse sikrer du, at dine øjne er skærmet mod de skadelige stråler, og du kan dermed nyde din tid i vandet uden bekymring for øjenskade. Materialets kvalitet, både når det kommer til selve linsen og dykkerbrillens ramme, har også stor betydning for produktets samlede holdbarhed og performance.
Anti-dug behandlingen på dykkerbriller er noget, som alle erfarne dykkere sætter pris på. Denne behandling består af et tyndt lag, som enten er sprøjtet eller belagt indvendigt på linsen, og som aktivt virker for at forhindre, at små vanddråber klumper sig sammen og skaber dug. Denne teknologi er særlig vigtig da temperaturen under vandet ofte er lavere end på din hud, hvilket øger risikoen for dugdannelse.
Når vi taler om linsekvalitet i dykkerbriller, så handler det både om klarhed i materialet og om styrke mod ridser og skader. Hærdet glas er ofte at foretrække, da det ikke kun giver en høj grad af klarhed, men også er modstandsdygtigt mod de knubs og slag, et par dykkerbriller kan blive udsat for. Den rette linsekvalitet kan gøre en utrolig forskel på dine visuelle oplevelser under vandet og er en investering i din sikkerhed og komfort.
Hvis du gerne huske din oplevelse under vandet i fremtiden, så kan du overveje at købe et godt undervandskamera sammen med dine dykkerbriller, så du både kan se og fotografere under vandet.
Det rette materialevalg er fundamentalt for både komforten og holdbarheden ved dine dykkerbriller. En højkvalitets silikonekant tilbyder ikke blot en behagelig følelse mod huden, men sikrer også en bedre forsegling mod ansigtet for at udelukke vand. Det forebygger samtidigt trykmærker efter længere tids brug. Polycarbonatrammer tilbyder robusthed og slagfasthed, og er ideelle til dykkere, der planlægger at dykke i krævende miljøer, eller som ofte rejser med deres udstyr.
Skal dykkerbrillerne holde i mange år, kræver det også, at alle materialer kan modstå de påvirkninger de udsættes for. Salte, sollys og håndtering både over og under vand vil teste materialerne, og kvalitetsmaterialer vil helt sikkert forlænge udstyrets levetid. Med regelmæssig vedligeholdelse kan et par ordentligt konstruerede dykkerbriller holde i mange år, trods regelmæssig brug.
Uanset hvor høj kvaliteten af dine dykkerbriller er, vil de ikke være effektive, hvis de ikke passer korrekt. Et par dykkerbriller, der ikke sidder tæt kan være mere en kilde til irritation end nydelse. Korrekt tilpasning handler om at finde en balance, hvor brillen sidder tæt nok til ikke at lade vand ind, men også løst nok til ikke at skabe ubehag eller for meget tryk på ansigtet.
Når du prøver dykkerbriller, er det en god praksis at placere dem over dit ansigt uden at stramme stroppen, og så tage et normalt indånding ind gennem næsen. Hvis dykkerbrillerne bliver suget fast til dit ansigt og bliver siddende et kort øjeblik, er det et tegn på en god tætning. Denne metode giver dig en idé om, hvordan brillen vil virke under vand, hvor trykket yderligere vil hjælpe med at holde den tæt til dit ansigt.
En anden væsentlig aspekt af tilpasningen er justerbarheden af stropperne. Stropperne skal være nemme at justere, selv når du har våde hænder, og skal kunne holde deres position uden at glide. Dårligt justerede stropper kan resultere i, at dykkerbrillerne bliver presset for hårdt mod ansigtet, hvilket kan forårsage en ubehagelig oplevelse og endda indsnævring af dit synsfelt under vandet.
En god praksis er at justere stroppene, så de sidder behageligt rundt om hovedet, hvor de hverken trækker for hårdt eller føles for løse. Med den korrekte justering sikres det, at dykkerbrillerne forbliver sikre under dit dyk, samtidig med at de forhindrer vandindtrængen. Det handler ikke kun om sikkerheden, men også om at dyrke din passion for dykning med størst mulig komfort.
I valget af linser til dine dykkerbriller skal du overveje hvilke forhold du planlægger at dykke under. Har du brug for bred klarhed og lysforhold under vand, eller er du mere interesseret i at fokusere på detaljerne i korallerne og fiskenes verden? Klare linser er fremragende til at levere det mest lys muligt og er derfor gode til dykning i mørkere eller grumset vand, mens farvede linser kan forbedre kontraster og farveopfattelse.
For mange dykkere er et bredt synsfelt også vigtigt, så de har mulighed for at se så meget som muligt af den omgivende verden under vandet. Dette opnås ved hjælp af linser, der er større eller buede på en særlig måde for at udvide synsfeltet. Husk at prøve forskellige designs og vinkler, så du finder det par, der tilbyder det bedste overblik og passer bedst til din dykkerstil og -præferencer.
Linser i dykkerbriller kommer i mange variationer, og ud over at overveje linsens farve og klarhed er det også vigtigt at forstå, hvilken betydning linsetypen har for dit syn under vand. Hærdet glas er ofte det bedste valg, fordi det er modstandsdygtigt overfor ridser og kan modstå trykket under dybdegående dyk. Visse linser er også designet til at modstå refleksioner fra lys over vandet, som kan virke blændende og forstyrrende.
Husk at tage hensyn til personlige præferencer og de specifikke forhold, hvor du vil dykke. Nogle foretrækker linser med lyse farver for at forbedre opfattelsen i grumset vand, mens andre har brug for mørkere tinte linser til at reducere den visuelle belastning under højlysforhold. At vælge den rigtige linsetype vil øge din sikkerhed og sikre, at du får den fulde oplevelse af dit dykker eventyr.
For at sikre, at dine dykkerbriller holder sig i top stand over tid, er det afgørende at vedligeholde dem korrekt. Vand og særligt saltvand kan være hårdt for både linsen og rammen, så det er vigtigt at skylle dine dykkerbriller grundigt i ferskvand efter hver brug. Dette forhindrer saltkrystaller i at ophobe sig og potentielt ridse linsen, samt det forlænger levetiden på de silikoneelementer, som sikrer blød kontakt med dit ansigt.
Også opbevaringen af dine dykkerbriller er vigtig. Undgå at udsætte dem for direkte sollys i længere perioder, og opbevar dem på et tørt og køligt sted, gerne i en beskyttende etui der forhindrer, at de bliver klemt eller ridset. Omhyggelig pleje og vedligeholdelse ikke blot garanterer en længere levetid for dine dykkerbriller, men sikrer også, at dit blik under vand forbliver klart hver gang du dykker.
Ved regelmæssig brug skal dykkerbrillerne også have en af og til rengøring udover den basale skylning. Brug en blød klud og en mild sæbe til forsigtigt at rengøre både linsen og silikonræmmen, hvilket vil hjælpe med at bevare brillernes udseende og forseglingskapacitet. Undgå at bruge hårde børster eller rengøringsmidler med slibende egenskaber, da disse kan beskadige overfladen på både linsen og rammen.
Når det kommer til opbevaring, kan en god hovedregel være at holde dykkerbrillerne væk fra skarpe genstande og på et sted, hvor temperaturen forbliver relativt konstant. Store temperatursvingninger kan nemlig påvirke de materialer dine dykkerbriller er lavet af, især silikonen, som kan tørre ud og sprække. Ved at følge disse simple vedligeholdelsesstrategier kan du sikre, at din investering i dykkerbriller betaler sig i form af mange års problemfrie dyk.
Det er vigtigt, at dine dykkerbriller passer perfekt til din ansigtsform for at sikre tætning og komfort. Vi guider dig til, hvordan du finder de rette dykkerbriller her på siden.
Vi har nøje testet og anmeldt forskellige dykkerbriller for at finde frem til de bedste på markedet. Du kan finde vores anbefalinger af bedst anmeldte dykkerbriller her i artiklen.
Dykkerbriller testes på tætning, komfort, synsfelt, holdbarhed og brugervenlighed. Vi ser også på materialer som silikone og glas for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse under vand.
Tempereret glas er stærkere og mere ridsefast end standard glas og vil også i tilfælde af brud splintres i små, knubbede stykker frem for skarpt glas, hvilket øger sikkerheden.
Undgå duggede dykkerbriller ved at anvende en anti-dug spray eller en hjemmelavet blanding af vand og babysæbe. Skyl brillerne i vand før brug for at aktivere løsningen.
Ja, det er muligt at bruge kontaktlinser under dykkerbrillerne, men overvej specialdesignede dykkerbriller med styrke hvis du ønsker klar og skarp syn under vand uden besværet med kontaktlinser.
At vælge de rette dykkerbriller er essentielt for en god oplevelse under vandet. Derfor har jeg grundigt gennemgået et bredt udvalg af modeller, hvor jeg har lagt vægt på kvalitet, komfort og synsfelt. Jeg har indsamlet data fra anerkendte dykkerudstyrsanmeldelser, dybdegående brugertestimonials, professionelle dykkeres erfaringer og tekniske specifikationer fra producenterne. Alt dette har skabt grundlaget for min vurdering og de endelige anbefalinger. Se de specifikke kilder, jeg har anvendt, her:
Gear Patrol er et anerkendt online magasin, der fokuserer på gear, udstyr og livsstil. De dækker en bred vifte af emner, herunder teknologi, biler, rejser, mode og selvfølgelig friluftsaktiviteter. Magasinet er kendt for sin omfattende dækning og dybdegående anmeldelser af produkter.
Jeg har brugt Gear Patrol til at krydre denne artikel og test. Det være sig at læse deres produktanmeldelser og andet information om friluftsudstyr, hvilket hjælper med at give et bedre indblik i det forskellige friluftsudstyr og friluftstøj og helt overordnet gør det vores indhold langt mere nuanceret.
Tilgå hjemmesiden her.
Forbrugerrådet Tænk er en anerkendt og uafhængig forbrugerorganisation i Danmark, som blev grundlagt helt tilbage i 1947. Deres primære formål er at beskytte forbrugernes interesser og rettigheder ved at udføre omfattende produkttests og evalueringer.
Under udarbejdelsen af denne artikel har vi gjort brug af deres objektive og pålidelige produkttests af friluftsprodukter og -udstyr og inddraget deres testresultater og information i vores artikler, tests og guides for at sikre, at du som læser bliver præsenteret for et så upartisk og troværdigt indhold som muligt.
Tilgå hjemmesiden her.
For at sikre dybdegående og pålidelig information i denne artikel, har vi trukket på ekspertisen fra Backpacker Magazine, et velrenommeret magasin med over et halvt århundredes erfaring inden for friluftsaktiviteter. Siden 1973 har de specialiseret sig i alt fra vandring og backpacking til camping, og deres dedikation til udendørslivet skinner igennem i deres omfattende artikler og testrapporter.
Vi har nøje gennemgået Backpacker Magazine’s tests og anmeldelser af friluftsudstyr og -destinationer for at sikre, at vores artikel er både informativ og aktuel. Deres team af erfarne skribenter og eksperter har været en uvurderlig kilde for os i udarbejdelsen af denne artikel.
Tilgå hjemmesiden her.
GearJunkie er et anerkendt online magasin dedikeret til alt inden for udendørsudstyr og eventyr. Grundlagt i 2002 af Stephen Regenold, har magasinet vokset sig til en førende kilde for entusiaster af friluftslivet. Deres vision er at levere objektive og informativt indhold om gear og oplevelser inden for udendørsverdenen. GearJunkie fokuserer på at informere og uddanne læserne, så de kan træffe kvalificerede valg i forhold til udstyr og eventyr, mens de deler deres forkærlighed til naturen.
GearJunkie favner bredt og har faktisk også specialiser inden for stort set alle friluftskategorier – alt lige fra cykling til lystfiskeri -, og det nyder vi godt af på redaktionen i vores udvælgelse af produkter til vores tests. Derfor er GearJunkie også brugt som kilde til denne artikel.
Tilgå hjemmesiden her.
I processen med at sammensætte denne artikel har vi ofte henvist til Outdoor Life, en autoritativ kilde for alle, der elsker friluftslivet. Dette magasin, med sin brede dækning af jagt, fiskeri og generelle udendørsaktiviteter, har givet os en dybdegående forståelse af de bedste produkter og praksisser inden for disse områder.
Takket være deres dygtige forfattere og eksperter har vi kunnet udvælge og vurdere produkter med stor præcision, især inden for jagt, overlevelse og vandring.
Tilgå hjemmesiden her.
Tilmeld dig Friluftsbrevet
Friluftsbrevet er Friluftsmagasinets nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:
Tips, tricks, guides og historier af friluftseksperter
Konkurrencer og rabatkoder til friluftsbutikker
Tests af friluftsudstyr og friluftstøj