Michelle Pedersen

Ved stranden med Michelle Pedersen

Michelle fungerer som journalist og friluftsekspert for Friluftsmagasinet. Når man ligesom Michelle er vokset op med Nationalparken Thy i ens baghave, skal det gå grueligt galt, hvis friluftsliv ikke bliver ens store passion. For hendes vedkommende har det resulteret i, at hun i dag arbejder som pædagog i en naturbørnehave, hvor hun udfolder sine friluftsfærdigheder på daglig basis – alt lige fra at bygge ting af naturens elementer til at lave mad over bål. Ved siden af sit arbejde læser hun til friluftsvejleder, og bruger løbende den viden hun tilegner sig på uddannelsen på sine egne friluftsture.

Skovbillede af Michelle Pedersen

Som tidligere anført har naturen spillet en væsentlig rolle under hele Michelles opvækst. Det har sat spor hos de interesser, hun har i dag. For hun nyder at komme tur, og det er alt lige fra korte dagsture til længerevarende ture med tung oppakning. Den primitive livsstil tiltaler hende, og derfor forsøger hun at følge den primitive tilgang til bl.a. tøj, udstyr, madlavning og overnatning, når hun er på tur. I sin søgen efter friluftsoplevelser har hun besøgt talrige lande med alt lige fra skovterræn til bjergterræn, og hun er fortsat på udkig efter flere friluftsoplevelser.

Michelle Pedersen sidder på en klint

Udover at hun er en vandre- og bushcraft/spejder tosse af allerhøjeste grad, har hun også en forkærlighed for jagt. I 2016 erhvervede hun sig et jagttegn og tilladelse til at skyde med riffel. Siden hen har hun været på utallige jagtture, hvor hun har fungeret som både jæger, observatør og driver. For hende handler jagt ikke om at nedlægge et dyr, men i stedet den naturoplevelse, som følger med.

Tilmeld dig Friluftsbrevet

Friluftsbrevet er Friluftsmagasinets nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og historier af friluftseksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til friluftsbutikker

✅ Tests af friluftsudstyr og friluftstøj