Mads Cieslak

Mads Cieslak ror kajak

Mads fungerer som journalist og friluftsekspert for Friluftsmagasinet. Friluftsliv har altid fascineret ham, og allerede som 6-årig knejt startede han til spejder. Og der gik ikke lang tid før, han gik fra at være spejder til spejderleder og kursusleder. Som årene gik blev passionen for friluftsliv så stor, at han valgte at uddanne sig som bl.a. friluftsvejleder, skilærer, kajakinstruktør, kanoinstruktør og klatreinstruktør. Det har ført til stillinger såsom friluftsvejleder på GeoCenter Møns Klint, ekspedient i danske friluftsbutikker og skilærer i Norge. I dag læser han en bachelor i friluftsliv og formidling i Skotland.

Mads Cieslak befinder sig i offpisten

Som den skarpe læser nok kan høre, har Mads dyrket friluftsliv hele hans liv. Og det er ikke kun én, men mange friluftsaktiviteter han har prøvet kræfter med: bushcraft, vandring, kajak, kano, mountainbike, lystfiskeri, windsurfing, skiløb m.fl. Alle disse aktiviteter har han dyrket i op til flere lande, f.eks. Grønland, Schweiz, alle skandinaviske lande, Skotland og naturligvis lille Danmark.

På skitouring med Mads Cieslak

Som tidligere nævnt studerer han i dag friluftsliv og formidling (en bacheloruddannelse i Skotland) med det formål at bygge videre på hans erfaringer, viden, færdigheder og kompetencer. Uddannelsen er praksisnær, og på den måde kan han afprøve teori i praksis. Det betyder også, at han tilegner sig ny viden og nye færdigheder på daglig basis, som han med stor interesse formidler videre på skrift her på magasinet.

Tilmeld dig Friluftsbrevet

Friluftsbrevet er Friluftsmagasinets nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og historier af friluftseksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til friluftsbutikker

✅ Tests af friluftsudstyr og friluftstøj