Første blogindlæg

Friluftsmagasinet.dk er begyndt at tage form! I løbet af de sidste par uger har vi haft travlt med at designe hjemmesiden. Men vi er stolte over at kunne meddele, at hjemmesidens design er færdiggjort! Vi har forsøgt at gøre hjemmesiden brugervenlig og interessant – så det håber vi på, at I kan

Men udover at hjemmesidens design er færdigt, kan vi også meddele, at vi har publiceret de 2 første købsguides omhandlende vandsporten.

Den første købsguide omhandler søgeordet, oppustelig redningsvest. I guiden viser vi vores resultat af testen med mere end 150 oppustelige redningsveste involveret. Guiden indholder også informationer om tilbud og ekstra udstyr til din oppustelige redningsvest – så tag eventuelt et kig på købsguiden, hvis du har brug for en ny oppustelig redningsvest.

Den anden købsguide omhandler søgeordet, skibsrat. Guiden indeholder en stor test af skibsrat i alverdens materialer (kunstlæder, rustfri stål osv.), og vi giver også tips og tricks til valg af skibsrat samt viser de bedste tilbud på skibsrat.

Hvilken fremtid går friluftsmagasinet.dk’s læsere i møde?

Friluftsmagasinet.dk har taget sit første, lille spadestik, og vores læsere kan forvente mange flere købsguides inden for den nærmeste fremtid. Læserne kan også forvente en række produktanmeldelser af friluftsudstyr. Vi er på nuværende tidspunkt i fuld gang med at lave aftaler med større producenter, der producerer friluftsprodukter i høj kvalitet. Ydermere vil bloggen på friluftsmagasinet.dk i det næste stykke tid blive besøgt af diverse friluftseksperter, som vil give tips og tricks til magasinets læsere. Det vil både være eksperter inden for lystfiskeri samt eksperter inden for skiing og snowboarding. Så vær tålmodige derude og følg os på de sociale medier for at holde jer opdateret – vi er aktive på Facebook, Twitter og Google Plus.

[fblike]

Tilføj en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *