Anna Bregendahl

Anna Bregendahl ved klippekant

Anna fungerer som journalist og friluftsekspert for Friluftsmagasinet. Til daglig arbejder hun for den lokale friluftsbutik. Arbejdet består i at guide og vejlede familien Danmark i friluftstøj og friluftsudstyr. Hun er derfor godt bekendt med diverse produkter, kollektioner og nyheder inden for friluftsverdenen. Når hun ikke skriver artikler for os eller vejleder i friluftsprodukter for butikken, bruger hun størstedelen af sin fritid på at være ude i naturen. Det er alt lige fra dagsture i let terræn til flerdages vandreture i svært terræn.

Anna Bregendahl sidder på en sten

Anna beskriver sig selv som en kæmpe natur- og adrenalin-junkie. Udover at have erfaret ovennævnte, har hun bl.a. taget en uddannelse som sergent i forsvaret, som har givet hende færdigheder til at overleve. Derudover har hun været bosat og arbejdet på Island og i den forbindelse oplevet gletschervandring, riverrafting m.m. Hun er meget åben over for de fleste friluftsaktiviteter, og i øjeblikket er det shelterture, bivuak-ture i de danske skove, open water svømning og isbadning som fanger hendes interesse.

Anna Bregendahl sidder på en sten i en bæk

Ved siden af hendes arbejdsliv og fritidsinteresser læser hun til folkeskolelærer i idræt, biologi og dansk. Når hun har færdiggjort uddannelsen, er planen, at uddanne sig som friluftsvejleder så hun kan undervise i netop dét, hun brænder for – friluftsliv.

Tilmeld dig Friluftsbrevet

Friluftsbrevet er Friluftsmagasinets nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og historier af friluftseksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til friluftsbutikker

✅ Tests af friluftsudstyr og friluftstøj