Friluftsmagasinet.dk er et dansk online magasin, dedikeret til dem, der har en passion for friluftslivet som helhed. Magasinet indeholder guides til køb af friluftsprodukter, produktanmeldelser, artikler, blog m.m., som vores læsere kan blive inspireret og lære af.

Formålet med magasinet er, at hjælpe og inspirere de mennesker, der dyrker friluftslivet samt at gøre flere danskere opmærksom på friluftslivet.

Hvem står bag friluftsmagasinet.dk?

Jeg står bag friluftsmagasinet.dk! Mit navn er Anders, og jeg er vokset op i en friluftsfamilie, og siden barnsben har jeg afprøvet stort set alle sportsgrene/hobbyer der har en relation til friluftsliv – alt lige fra vandring til kitesurfing. Jeg har altid haft en stor passion for både friluftslivet og journalistikken, og derfor valgte jeg at oprette friluftsmagasinet.dk, hvor jeg ud fra egen erfaring skriver købsguides, artikler og blogindlæg samt anmeldelser af diverse friluftsprodukter, som magasinets læsere kan blive inspireret og lære af. Mit igangværende friluftsprojekt er en 90-dages backpackingrejse, der finder sted i Thailand. Rejsen består af flere forskellige friluftsaktiviteter, heriblandt surfing, skiing og vandring. Friluftsprojektet slutter i december 2017, og herefter vil jeg formentlig gå fuld tid på friluftsmagasinet.dk.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende friluftsliv, vil jeg med glæde besvare dem. Jeg er altid aktiv på min mail, og jeg vil altid give en hjælpende hånd:

friluftsmagasinetdk@gmail.com

Bliv skribent eller blogger på friluftsmagasinet.dk

Kunne du tænke dig at være en del af friluftsmagasinet.dk? Jeg søger altid erfarne friluftsmennesker, der kunne være interesseret i at dele sin viden med vores læsere. Som skribent hos friluftsmagasinet.dk får du en række fordele:

  • Du får lov til at skrive købsguides og blogindlæg, der hjælper og inspirere vores læsere.
  • Du vil også få tilsendt diverse friluftsprodukter, som du skal teste og anmelde.
  • Du vil også modtage specielle tilbud og rabatkoder fra vores samarbejdspartnere.
  • Du vil få et fast beløb pr. artikel

Hvis det kunne have interesse, er du mere end velkommen til at skrive til mig på mail.