Her ses en af vores vandreeksperter på en 2100 km vandrerute gennem Europa
Her ses en af vores vandreeksperter på en 2100 km vandrerute gennem Europa

Friluftsmagasinet er det førende danske medie, for dem der elsker friluftsliv. Her på hjemmesiden dækker vi primært to hovedområder: kategoriske artikler og dybdegående anmeldelser. Vi har et stort fokus på at udarbejde troværdigt og informativt indhold, som kan inspirere og hjælpe friluftsinteresserede med at vælge det rette udstyr og tilbehør. Derudover har vi forsøgt at skabe et web design, som er simpelt, indbydende og let at navigere rundt i, så vores besøgende kan få en behagelig læseoplevelse.

Ægthed er noget vi er meget seriøse omkring. Lige fra hjemmesidens begyndelse har vi selv valgt de emner og det udstyr, vi gerne vil skrive om. Meget af vores omsætning kommer fra affilerede links, men det har ingen betydning for vores anbefalinger, og det vi skriver om.

Vores redaktører og udstyr-testere har siden barnsben dyrket naturen i fulde drag og har derfor flere års erfaring med friluftaktiviteter som vandring, bushcraft/overlevelse og klatring. De er ude i naturen så meget som muligt, fordi de lever og ånder for de forskellige aktiviteter man kan dyrke udendørs.

Bliv skribent for Friluftsmagasinet

Kunne du tænke dig at være en del af vores team? Vi søger friluftsmennesker, der kunne være interesseret i at dele sin viden med vores læsere. Som skribent bliver du betalt for hver tekst, du skriver. Hvis det har interesse, kan du skrive en e-mail til os, hvor du præsenterer dig selv og fortæller om din passion for friluftsliv.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil blive skribent, kan du skrive en e-mail til os:

friluftsmagasinetdk@gmail.com