Friluftsmagasinet.dk er et dansk online friluftsmagasin, der henvender sig til friluftsmennesker. Følgende områder beskæftiger friluftsmagasinet.dk sig med: vandsport (alle former for vandsport; kitesurfing, lystfiskeri osv.), bjergsport (alt lige fra vandring til mountainbiking) og snesport (skisport og snowboarding). Dagligt bliver magasinet besøgt af flere hundrede friluftselskere, og magasinets daglige læsertal vækster for hver dag der går. Få mere information om friluftsmagasinet.dk inde på vores om os side.

Hvis du har et produkt eller en ydelse, som du gerne vil annoncere på friluftsmagasinet.dk, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Vi stræber efter KUN at levere værdifuldt indhold til vores læsere, og derfor er det vigtigt, at du beskæftiger dig inden for friluftsliv branchen.

Muligheder for annoncering

Hos friluftsmagasinet.dk tilbyder vi følgende annonceringsmuligheder:

  • Affiliate Marketing (annoncering via link tracking)
  • Sponsoreret indhold
  • Produktanmeldelser (omtale og link)
  • Bannerannoncering

BEMÆRK: hvis du er interesseret i andre annonceringsmuligheder, er du mere end velkommen til at kontakte mig om den potentielle annonceringsmulighed. Jeg er naturligvis altid åben over for nye annonceringsmuligheder, så længe det giver værdi for magasinets læsere. Det vil sige, at indholdet som du tilbyder, skal have en relation til friluftslivet.

Jeg er altid aktiv på min mail – du kan kontakte mig på følgende mail:

andersdtb@gmail.com